PROTEXT VIDEO: Konference (Naše) veřejnoprávní média

ČTK bude v úterý 3. 12. v servisu PROTEXT VIDEO živě vysílat konferenci k mediálnímu vzdělávání s názvem (Naše) veřejnoprávní média. Jejím hlavními tématy jsou veřejnoprávní média a jejich role v naší společnosti. Přímý přenos panelových debat můžete sledovat od 9:00 do 12:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČTK

Keywords ČR-společnost-média-školy-základní-střední-Praha-3.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic