PROTEXT VIDEO: Podzimní kolo sbírky potravin pro potřebné

ČTK bude v sobotu 23. listopadu od 09:30 do 11:30 živě vysílat sbírku potravin pro potřebné v pražském hypermarketu TESCO EXTRA v Edenu. Těm, kdo chtějí pomoci seniorům, matkám samoživitelkám, handicapovaným nebo lidem bez domova a v nouzi, pomohou s výběrem moderátorky akce Michaela Badinková a Michaela Maurerová.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/374667788?autoplay=1&byline=0&portrait=0" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-sociální-potraviny-charita-Praha-23.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region