PROTEXT VIDEO: Fórum pro udržitelný rozvoj

ČTK bude v pátek 22. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO od 9:00 do 13:10 živě vysílat výroční konferenci Rady vlády pro udržitelný rozvoj. Letošní ročník Fóra udržitelného rozvoje se zaměří na společenské dopady nastupujících technologií a jejich využití v praxi.

Natáčet budeme na kameru.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČTK

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/373941718" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay;fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-ekologie-společnost-hospodářství-Praha-22.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region