Rada města Barcelony a společnost Huawei podepsaly intenční dohodu o partnerské spolupráci

Barcelona 20. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Dopis o záměru podepsali pan Jaume Collboni, primátor (primer Tinent d\\'Alcalde) Rady města Barcelona a pan Sun Fuyou, viceprezident společnosti Huawei Enterprise Business Group.

Společnost Huawei a Rada města Barcelony podepsaly na světovém kongresu Smart City Expo (SCEWC) 2019 dopis o záměru (LoI), dle kterého mají obě instituce spolupracovat na inovačních projektech a umožňovat technologické investice ve městě.

Některé oblasti spolupráce uvedené v této dohodě mohou souviset s inovativními technologiemi vyvinutými společností Huawei, jako je technologie 5G, aplikace SmartCity, digitální transformace v Barceloně. Dopis o záměru podepsali pan Jaume Collboni, primátor (primer Tinent d'Alcalde) Rady města Barcelona a pan Sun Fuyou, viceprezident společnosti Huawei Enterprise Business Group.

Tento dopis o záměru podporuje závazek společnosti Huawei jednat jako jeden z technologických partnerů města Barcelona, poskytovat technologické zdroje a usnadňovat rozvoj uvedených činností v oblasti inovací informačních a komunikačních technologií. Společnost Huawei se také aktivně angažuje v oblasti inovací, výzkumu a vývoje a neustále hledá nové špičkové iniciativy ke spolupráci na celkovém ekonomickém plánu města.

Primátor městské rady Jaume Collboni ocenil, že „tato spolupráce posiluje postavení Barcelony jako technologického města, přispívá k vytváření vysoce kvalitních pracovních míst a posiluje nás jako referenční město na asijském trhu". Collboni připomněl nedávné inaugurace sídel technologických společností registrovaných ve městě, „které rozšiřují počet více než 200 technologických společností se sídlem ve městě z posledních let", a zdůraznil „význam propagační práce vykonané Barcelonou v Asii, aby se stala strategickým partnerem obchodních projektů, jako je Huawei".

Pan Sun Fuyou, viceprezident společnosti Huawei Enterprise Business Group, během této akce uvedl: „Španělsko je pro Huawei velmi důležitý trh. Naše podnikání jsme zde založili před 18 lety a náš závazek přispívat k růstu digitální ekonomiky se jen posílil. Máme velmi úzký vztah s Barcelonou, městem, které nás každý rok zve k prezentaci našich nejinovativnějších technologií na Světovém mobilním kongresu a Světovém kongresu Smartcity Expo. Naší vůlí je spolupracovat na digitální transformaci Barcelony a přispět k tomu, aby z ní stalo nejinovativnější město v Evropě."

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1031836/Huawei_Partnership.jpg

KONTAKT: Qiwei Li, -86-180-2533-9127

Keywords Španělsko-Čína-správa-elektronika-komunikace-Huawei

Region