Redakce fotozpravodajství ČTK hledá fotoeditora

Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT)

Redakce fotozpravodajství ČTK hledá fotoeditora na plný úvazek (zástup za rodičovskou dovolenou). Nástup v březnu 2020.

Požadujeme:

Praxi v médiích, fotografických agenturách nebo fotobankách, výbornou znalost ČJ a dobrou znalost AJ, znalost práce s Adobe Photoshop nebo obdobnými profesionálními programy pro úpravu fotografií, VŠ vzdělání, všeobecný přehled o politickém, ekonomickém, kulturním a sportovním dění, ochotu pracovat na směny, o víkendech a o svátcích, organizační schopnosti.

Nabízíme:

Pracovní poměr v solidní společnosti, příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, dovolenou pět týdnů, příspěvek na vzdělání.

Nabídky se stručným životopisem a třemi referencemi (kontakty na osoby, které reference poskytnou) o dosavadní praxi pošlete do 29. listopadu 2019 na e-mail sekr@mail.ctk.cz.

Keywords ČR-média-ČTK

Region