LEXXUS úspěšně prodává rostoucí projekt Bydlení Jinočany

Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT)

Pražská realitní kancelář LEXXUS vyprodala byty již ve třech etapách projektu Bydlení Jinočany. Stále rostoucí developerský projekt pokračuje výstavbou řadových domů i dalších bytových domů a LEXXUS úspěšné prodává dál.

Bydlení Jinočany nabízí rodinnou atmosféru, krásnou přírodu a Prahu na dosah. Samotné Jinočany vynikají ideálním zázemím pro rodiny s dětmi a kompletní občanskou vybaveností včetně školky a školy. Snadná a rychlá dostupnost na metro a do centra je jedním z velkých benefitů Jinočan – na metro Zličín nebo Stodůlky se lze dostat do 10 minut a do centra nebo na letiště Václava Havla do 20 minut autem.

Tři etapy třípodlažních bytových domů o velikosti 1+kk až 4+kk jsou kompletně vyprodány. V těchto dnech si byty přebírají noví majitelé. V létě 2019 začal developer v rámci projektu Bydlení Jinočany s výstavbou řadových domů o velikosti 4+kk a 5+kk s vlastní zahradou. Domy budou dostavěny na konci roku 2020 a LEXXUS již zahájil jejich prodej. Ve výstavbě jsou také další dvě etapy třípodlažních bytových domů. Byty o velikosti 1+kk až 4+kk jsou podle posledních zpráv realitních makléřů LEXXUSU již ze 65 % vyprodány.

„Rodinná atmosféra, klidná lokalita a snadná dostupnost do Prahy jsou základní požadavky na jakékoliv bydlení za Prahou. A ty podle nás projekt Bydlení Jinočany hravě splňuje. Pro naše realitní makléře je radost prodávat nemovitosti v takto atraktivních projektech a jsme rádi, že můžeme být u toho,“ říká Denisa Višňovská, Partner LEXXUS.

LEXXUS

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

www.lexxus.cz

KONTAKT:

Karel Pluhař

Mediální zástupce, Topic PR

Email: kpluhar@topicpr.cz

Telefon: +420 724 44 29 29

Keywords ČR-stavby-byty-reality-LEXXUS

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free