Světová premiéra komunálního elektromobilu ENVIEL

Praha 12. listopadu 2019 (PROTEXT)

Zlínská technologická a inovační společnost NWT představí svůj nejnovější projekt Enviel, komunální vozidlo na elektrický pohon.

Multifunkční vozy s celoročním využitím jsou vhodné ke správě parků, údržbě zeleně, úklidu, pracím na staveništi nebo správě výrobních areálů. Přináší bezemisní provoz, nízké náklady, ergonomický uživatelský komfort a celou řadu dalších nadstandardních funkcí.

Představení vozidla můžete živě sledovat od 11:00

Enviel přináší bezemisní a tichý provoz, nízké náklady, celoroční variabilní využití, ergonomický uživatelský komfort a řadu nadstandardní funkcí.

K vozu lze připojit další nástavby, jako je valník, třístranný sklápěč, sněhová radlice, sypač, kropící a cisternová nástavba a vysokozdvižná plošina. Uchycení je totožné s auty značek Multicar, Alficar, Zebra aj., můžete tedy využít své stávající příslušenství.

Technické parametry:

• Celková hmotnost (t) – 3,5

• Výkon (kW) - 72

• Maximální rychlost (km/h) 100

Keywords ČR-automobilová-automoto-ekologie-stroje

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Automotive industry, transport and machinery
Energy, raw materials

RECEIVING PRESS RELEASES