Clavin® - tvrdá posila pro Slavii!

Praha 8. listopadu 2019 (PROTEXT)

Slavia ďábelsky posiluje a získává nového oficiálního partnera. Stal se jím přípravek Clavin® od přední farmaceutické společnosti Simply You Pharmaceuticals.

Dochází tak k silnému partnerství momentálně nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu SK Slavia Praha s prémiovým a nejoblíbenějším přípravkem ve své kategorii.

Při této příležitosti vznikla série krátkých video výstupů, které budou brzy ke zhlédnutí v televizích a nyní již také na YouTube kanálu "Clavin Collection“.

V duchu hesla "Mužem hned" jde s Clavinem Slavia tvrdě za každým vítězstvím a stoupá stále výš.

"Věříme, že toto partnerství napomůže k zisku dalších trofejí a hra Slavie bude ještě rychlejší, tvrdší a vytrvalejší," okomentoval spolupráci produktový manažer značky Clavin Ing. David Smotlacha.

Více informací na:

www.clavin.cz