Společnost Zigmabit představila zařízení pro těžbu kryptoměn se super algoritmem -- ZigBit Miner

Tokio 31. října 2019(PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Zigmabit Inc. s potěšením oznamuje celosvětové uvedení ZigBit Miner, prvního zařízení pro těžbu kryptoměn DLC (s přímým chlazením kapalinou) na světě, které poskytuje maximální bezpečnost a vysoký hašovací výkon. Zařízení ZigBit Miner využívá ZigmaBit BoosterX s čipy 7nm ASIC k těžbě různých kryptoměn, jako je bitcoin, litecoin, ethereum, dash atd. Společnost začne přijímat objednávky na těžební zařízení Zigmabit (2.0, 3.0, 5.0) 31. října 2019.

Zigmabit přijímá platby v bitcoinech, bankovním převodem atd. Poskytuje záruku až 36 měsíců na pokrytí selhání, která mohou ovlivnit její produkty. Společnost také nabízí bezplatnou dopravu kamkoli po celém světě prostřednictvím zásilkových služeb UPS nebo FedEx.

O společnosti Zigmabit Inc.

Společnost Zigmabit Inc. sídlí na adrese 26-9 Kamimeguro 1-9-chome Meguro, Tokio 153-0051 v Japonsku a prodává zařízení online, maloobchodně nebo velkoobchodně. Společnost Zigmabit Inc. má tým odborných pracovníků s mnohaletými zkušenostmi v oblasti hardwaru i kryptoměn.

KONTAKT: Zigmabit, vztahy s veřejností, Ken Naruto, knaruto@zigmabit.com, +81 50-3196-4694

Keywords Japonsko-počítače-měna-Zigmabit

Region