PROTEXT VIDEO: Kulatý stůl s osobnostmi IT...

ČTK bude v servisu PROTEXT VIDEO vysílat ve čtvrtek 17. října živě diskusi předních odborníků IT Kirka Bresnikera, hlavního architekta společnosti Hewlett Packard Enterprise, generálního ředitele HPE ČR Jana Kameníčka a dalších. Jak se změní zavedené konvence v IT? Jak ovlivní umělá inteligence průmysl? Jak IT změní náš životní styl a hodnoty? Dozvíte se unikátní novinky z technologické konference, s níž HPE navštěvuje metropole celého světa. A hlavně získáte jako první informace o nových produktech HPE pro Českou republiku. Akce začíná v 10:00 v pražském centru Cubex.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Keywords ČR-věda-počítače-komunikace-Praha-17.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system