LEXXUS vyprodal Tulipa City II

Praha 10. října 2019 (PROTEXT)

Pražská realitní kancelář LEXXUS oznamuje úspěšné ukončení prodeje II. etapy bytů v projektu Tulipa City v Pražských Vysočanech. Unikátní developerský projekt vyniká skvělou dostupností a nadstandardní občanskou vybaveností.

Tulipa City je nová čtvrť, která vyrůstá v bývalém areálu ČKD. Bytové domy jsou stavěny jako praktické a cenově přijatelné bydlení pro singles, seniory i mladé rodiny s dětmi. Jednou z předností je snadná dostupnost metra. Stanice Kolbenova je vzdálena tři minuty. Součástí nově vznikající čtvrti bude také park, obchodní prostory, kanceláře a další služby, které obyvatelům zvýší kvalitu bydlení.

„Díky dokončení druhé etapy projektu Tulipa City se podařilo významně urychlit pozitivní proměnu Vysočan. Kdysi zanedbaná industriální lokalita se stala rezidenční čtvrtí s vynikající dopravní dostupností. Podobná proměna probíhá díky developerovi AFI Europe také na Praze 3 v rámci projektu Tulipa Třebešín. Jsme velmi rádi, že se na tak zajímavých a důležitých projektech můžeme podílet.“ říká Denisa Višňovská, Partner realitní kanceláře Lexxus.

LEXXUS

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky.

Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

KONTAKT:

Karel Pluhař

Mediální zástupce, Topic PR & Marketing, s.r.o.

Email: kpluhar@topicpr.cz

Keywords ČR-stavby-byty-reality-LEXXUS

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic