Pozvánka na vědeckou konferenci - Physics Beyond Relativity

Praha 10. října 2019 (PROTEXT)

V Praze se ve dnech 18. - 21. října 2019 koná mezinárodní vědecká konference Physics Beyond Relativity, kterou pořádá nadace Karla Janečka, Science21.

Ačkoliv na první pohled se může zdát, že Einsteinova teorie relativity je nezpochybnitelná, cílem této konference je vytvořit prostředí pro diskuzi mezi zastánci mainstreamového směru ve fyzice a vědci, kteří přináší nové pohledy na některé kontroverzní aspekty jak speciální tak obecné teorie relativity.

Diskutovat a přednášet zde budou vědci z oboru fyziky i dalších souvisejících vědeckých odvětví z ČR i ze světa, např. brazilský profesor Andre K. T. Assis, autor mnoha publikací a mimo jiné revoluční terorie Relational Mechanics, Jan Rak, profesor ultra-relativistické jaderné fyziky a mnoho dalších.

Více informací o programu najdete zde: https://science21.cz/conference/

Seznam všech přednášejících najdete zde: https://science21.cz/conference/?page_id=21

V případě zájmu o akreditaci nebo rozhovor s některým z přednášejících, nás prosím kontaktujte emailem na marketa@mamadam.cz.

Keywords ČR-věda-firmy-Mamadam

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system