V projektu Pozemky Úhonice prodal LEXXUS všechny parcely

Praha 10. října 2019 (PROTEXT)

Renomovaná pražská realitní kancelář LEXXUS úspěšně ukončila prodej stavebních pozemků v Úhonicích v okrese Praha – západ. Unikátní místa pro výstavbu rodinných domů jsou již kompletně vyprodaná a v příštím roce se zde začnou stavět rodinné domy.

Projekt - Pozemky Úhonice patří mezi výjimečná místa k bydlení. Pozemky mají zajištěno kompletní zasíťování a obec má dobrou občanskou vybavenost. To, co dělá z Pozemků Úhonice kouzelné místo k životu, je těsné sousedství s chráněnou krajinnou oblastí Křivoklátsko a chráněnou krajinnou oblastí Český kras. Dvaadvacet zasíťovaných stavebních pozemků v Úhonicích prodával LEXXUS od 20. 12. 2018 do 30. 9. 2019.

„Když jsme se dozvěděli, že budeme našim klientům nabízet ke koupi stavební parcely v rámci projektu Pozemky Úhonice, tušili jsme úspěch,“ popisuje Denisa Višňovská a dodává: “Výjimečná lokalita, dobrá občanská vybavenost a správně zvolené výměry parcel byly bezkonkurenční trumfy v rukou našich zkušených realitních makléřů.“

LEXXUS je vyhlášený svojí nabídkou nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. Služby realitní kanceláře LEXXUS velmi rádi využívají nároční klienti, kteří očekávají vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia LEXXUS patří také značka Lexxus Norton. Ta se zaměřuje výhradně na prodej či pronájem luxusních a nadstandardních rezidenčních nemovitostí v těch nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Podrobné informace o nabídkách a činnostech realitní společnosti LEXXUS najdete na https://www.lexxus.cz/

KONTAKT:

Keywords ČR-stavby-byty-reality-LEXXUS

Region

Building industry, housing and real property

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free