BitHarp zahajuje propagační nabídku na zařízení pro těžbu krytoměn

Wellington 19. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

BitHarp (www.bitharp.com), společnost se sídlem na Novém Zélandu, která se věnuje vytváření vysoce výkonných zařízení na těžbu kryptoměn, právě představila atraktivní propagační kampaň 3 plus 1 pro své nedávno představené produkty Lyre Miner a Harp Miner. Tato speciální nabídka bude k dispozici do 2. října a nabídne jedno těžební zařízení zdarma pro každého, kdo si zakoupí tři jednotky.

Společnost BitHarp se nedávno dostala do centra pozornosti oficiálním představením svých dvou účinných těžebních zařízení. Při navrhování těchto zařízení se společnost výrazně zaměřila na výkonnost produktu a ziskovost uživatelů. Jsou vhodné pro použití v domácnostech, kancelářích i v datových centrech a jsou schopny těžit bitcoiny, litecoiny, etereum a dash. Obě těžební zařízení, Lyre Miner a Harp Miner, jsou extrémně silná a nabízejí mimořádné hodnoty hashového výkonu s relativně nízkou spotřebou energie, jak je uvedeno níže.

• Lyre Miner: 335 TH/s pro Bitcoin, 55 GH/s pro Litecoin, 14 GH/s pro Ethereum, a 9 TH/s pro Dash se spotřebou energie 600 W.
  • Harp Miner: 2000 TH/s pro Bitcoin 300 GH/s pro Litecoin, 75 GH/s pro Ethereum, a 50 TH/s pro Dash se spotřebou energie 2400 W

Jedním z klíčových cílů pro BitHarp bylo zpřístupnit výhody těžby kryptoměn jednotlivcům bez znalostí nebo zkušeností s těžbou. Oba jejich produkty jsou dodávány předem nakonfigurované, což umožňuje zákazníkovi zařízení pouze zapojit, vybrat si kryptoměnu, kterou si přeje těžit, zadat data těžebního poolu a začít těžit. Nejdůležitější je, že produkty jsou schopny poskytnout v krátké době významnou návratnost investic.

„Jsme potěšeni, že vám můžeme představit naši novou propagační nabídku 3 plus 1. Ve společnosti BitHarp neustále hledáme způsoby umožňující ziskovější těžbu kryptoměn pro naše zákazníky," řekl mluvčí společnosti BitHarp. „Nyní si až do 2. října můžete vzít čtyři z našich vysoce výkonných těžebních zařízení za cenu tří."

Více informací o těžebních zařízeních Lyre Miner a Harp Miner naleznete na webových stránkách https://www.bitharp.com/

O společnosti BitHarp

BitHarp je kryptoměnový výrobce se sídlem na Novém Zélandu s nejvýkonnějšími a nejflexibilnějšími těžebními přístroji konstruovanými s cílem usnadnit těžbu a učinit ji pro investory ziskovější.

KONTAKT: Alexa Zimine, +64-9884-8279, alexa@bitharp.com

Keywords Nový Zéland-počítače-měna-BitHarp