Speciální slevová akce 3+1 na výkonná zařízení pro těžbu kryptoměn firmy Bitharp

Wellington (Nový Zéland) 19. září 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

BitHarp ( www.bitharp.com ), firma se sídlem na Novém Zélandu, která vyrábí zařízení pro těžbu kryptoměn se špičkovým výkonem, právě spustila atraktivní slevovou akci 3+1 u příležitosti nedávno představených produktů Lyre Miner a Harp Miner. Tato speciální nabídka platí až do 2. října a při koupi 3 těžebních zařízení zákazník obdrží jedno zařízení na těžbu kryptoměn zcela zdarma.

Firma BitHarp se dostala do širšího povědomí díky nedávnému představení dvou výkonných zařízení pro těžbu kryptoměn. Při návrhu těchto zařízení usilovala firma zejména o co nejlepší výkon a nejvyšší ziskovost pro zákazníky. S pomocí těchto zařízení, která lze použít jak doma či v kanceláři nebo v datovém centru, je možné těžit kryptoměny Bitcoin, Litecoin, Ethereum a Dash. Jak Lyre Miner, tak Harp Miner vynikají vysokým výkonem, skvělou hashovací frekvencí a relativně nízkou spotřebou energie.

Podrobnější informace uvádíme níže.

Lyre Miner: 335 TH/s pro Bitcoin, 55 GH/s pro Litecoin, 14 GH/s pro Ethereum a 9 TH/s pro Dash při příkonu 600W.

Harp Miner: 2000 TH/s pro Bitcoin 300 GH/s pro Litecoin, 75 GH/s pro Ethereum a 50 TH/s pro Dash při příkonu 2400 W.

Jedním z cílů, které si společnost BitHarp při vývoji svých systémů na těžbu kryptoměn kladla, bylo zpřístupnit těžbu kryptoměn i těch, kteří nemají žádné znalosti či zkušenosti v tomto oboru.

Proto jsou oba systémy dodávány přednastavené, takže zákazníkovi stačí jen zařízení připojit, vybrat si kryptoměnu, kterou chce těžit, zadat základní údaje a začít těžit. Co je ale nejdůležitější, je skutečnost, že oba tyto systémy mají velice rychlou návratnost vložené investice.

“S potěšením představujeme tuto speciální akci 3+1. Ve firmě BitHarp se vždy snažíme, aby byla těžba kryptoměn pro zákazníky co možná nejziskovější,” řekl tiskový mluvčí firmy BitHarp. “Až do 2. října si tak můžete koupit čtyři zařízení pro těžbu kryptoměn se špičkovým výkonem za cenu tří.”

Více informací o těžebních systémech Lyre Miner a Harp Miner najdete na webových stránkách https://www.bitharp.com/

O společnosti BitHarp

BitHarp je výrobce špičkových zařízení pro těžbu kryptoměn se sídlem na Novém Zélandu, která vyvíjíme s cílem těžbu kryptoměn maximálně usnadnit a učinit jí pro investory co nejziskovější.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190918005300/en/

Kontaktní informace:

Média:

Alexa Zimine

alexa@bitharp.com

Zdroj: BitHarp

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords Nový Zéland-finance-průmysl-BitHarp