Prohlášení firmy The We Company

New York 17. září 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

The We Company (dále jen “firma”) vydala následující prohlášení:

“The We Company se těší na nadcházející nabídku úpisu cenných papírů (IPO), která by měla být dokončena do konce letošního roku. Chceme poděkovat všem našim zaměstnancům, členům a partnerům, za jejich dlouhodobou podporu.”

Tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku k prodeji ani výzvu k nákupu cenných papírů. Veškeré nabídky k obchodování s cennými papíry musí být v souladu s požadavky Zákona o cenných papírech z roku 1933. Co se týče těchto cenných papírů, podali jsme Komisi pro cenné papíry (SEC) žádost o registraci, která ale ještě nenabyla účinnosti. Dokud se tak nestane, je jakékoli obchodování s těmito cennými papíry neplatné a neúčinné. Dokumentaci k této nabídce si můžete, poté co bude k dispozici, vyžádat u naší firmy na adrese 115 West 18th Street, New York, New York 10011.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190916005948/en/

Kontaktní informace

Jimmy Asci / Gwendolyn Rocco

Press@we.co

Zdroj: The We Company

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords USA-finance-The We Company