Těžební zařízení společnosti BitHarp vytvářejí nové příležitosti pro investory

Wellington (Nový Zéland) 17. září 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Lyre Miner a Harp Miner, dvě zařízení pro těžbu kryptoměn, která byla nedávno představena na stránkách www.BitHarp.com, otevřela vynikající investiční příležitosti pro všechny typy investorů. Na rozdíl od většiny ostatních podobných produktů dostupných na trhu byla tato dvě těžební zařízení speciálně navržena a nakonfigurována tak, aby začátečníkům umožnila slušnou návratnost jejich investic, aniž by se museli hlouběji zabývat technickými aspekty těžby. A co je nejdůležitější, těžební zařízení BitHarp mají konkurenceschopnou návratnost investic.

Ziskovost těžebních zařízení významně závisí na jejich spotřebě energie a hašovací síle. Při spotřebě energie 600 W a 2 400 W lze zařízení Lyre Miner a Harp Miner použít k těžbě kryptoměn Bitcoin, Litecoin, Ethereum a Dash s mimořádně vysokými hodnotami hašovací výkonnosti. Oba tyto produkty jsou vhodné pro použití v domácnosti, kanceláři i v datových centrech.

Hash rate těžebních zařízení Lyre Miner a Harp Miner jsou uvedeny níže.

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) & 2000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) & 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) & 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) & 50 TH/s (Harp Miner)

Obě těžební zařízení společnosti BitHarp mohou být používána doma, protože pracují bez vytváření velkého množství hluku nebo tepla. Díky ovládacímu rozhraní dotykové obrazovky je Lyre Miner pro uživatele velmi snadný v obsluze nebo sledování. Najednou může těžit jednu kryptoměnu s možností přepínání.

Harp Miner, hlavní těžební zařízení DLC (s přímým chlazením kapalinou), je schopno zajistit maximální bezpečnost a vysoký našívací výkon. Specifická konstrukce výrobku je odolná vůči poruchám a je schopna eliminovat potenciální rizika, která jsou často spojena s chlazením kapalinou.

Více informací o těžebních zařízeních Lyre Miner a Harp Miner naleznete na webových stránkách https://www.bitharp.com/

O společnosti BitHarp

BitHarp je kryptoměnový výrobce se sídlem na Novém Zélandu s nejvýkonnějšími a nejflexibilnějšími těžebními přístroji konstruovanými s cílem usnadnit těžbu a učinit ji pro investory ziskovější.

KONTAKT: Alexa Zimine, +64-9884-8279, alexa@bitharp.com

Keywords Nový Zéland-finance-trh-BitHarp