Konference CyberCon Brno 2019

Brno 17. září 2019 (PROTEXT)

Témata z kybernetické bezpečnosti budou obsahem 5. ročníku konference CyberCon Brno 2019

Moderní technologie jako nástroj vládnutí, sociální inženýrství, novinky z oblasti regulace, řízení rizik v praxi a další aktuální témata z kybernetické bezpečnosti budou obsahem 5. ročníku konference CyberCon Brno 2019, kterou pořádá Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) ve spolupráci se studentským portálem Security Outlines. První den dvoudenní akce bude ve středu 18. září od 9:00 do 15:40 živě vysílat ČTK v servisu PROTEXT VIDEO.

Video bude dostupné na portále České noviny zde.

Konferenci zahájí ředitel NÚKIB Dušan Navrátil, celý program najdete zde: https://www.nukib.cz/cs/informacni-servis/aktuality/1351-cybercon-brno-2019-18-19-9-2019/

Keywords ČR-počítače-bezpečnost-NÚKIB-VIDEOSTREAM

Region