Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Praha/Vir (Chorvatsko) 16. září 2019 (PROTEXT)

Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech Lukáš Dražil obsadil druhé místo na vodních skútrech

Výborného výsledku dosáhl český závodník na vodních skútrech Lukáš Dražil ve finálním závodu ALPE ADRIA jet-ski TOUR. V chorvatském letovisku Vir obsadil 2. místo. Za Českou republiku získal vůbec první ocenění v historii tohoto sportu.

Lukáš Dražil se stal prvním Čechem, který se před finálovým závodem průběžně dostal na 3. místo tohoto seriálu v třídě GP-3 s minimálním odstupem na zlaté umístění.

Ve třídě GP-4 skončil na 5. pozici.

Seriál ALPE ADRIA, který je v podstatě mistrovstvím Evropy pod Mezinárodní federací vodního motorismu (UIM), má pět kol v pěti zemích Evropy a účastní se ho nejlepší jezdci z Chorvatska, Slovenska, Itálie, Rakouska, Německa, Maďarska, Polska a Thajska.

Páté kolo prestižního evropského šampionátu vodních skútrů se konalo 13. až 15. září.

Kontakt:

Tel: 777221177