MEDZINÁRODNÁ ZAHRADNÍCKA VÝSTAVA V RAKÚSKOM TULLNE

Tulln 20. augusta 2019 (PROTEXT/ots)

29. augusta až 2. septembra

NAJVÄČŠÍ EURÓPSKA VÝSTAVA KVETÍN

Najdôležitejšia udalosť v záhradníckom kalendári na rok 2019

Medzinárodná záhradnícka výstava v rakúskom Tullne je najvýznamnejšou akciou pre amatérskych i profesionálnych záhradníkov, pretože jeseň je najlepší čas na výsadbu!

Tento rok na tejto akcii predstaví 530 vystavovateľov najnovšie trendy v oblasti záhradníctva a pestovania rastlín. Návštevníci tu nájdu všetko od kvetov, rastlín, ovocia a zeleniny, až po bazény a záhradný nábytok.

Tento rok na tejto najväčšej kvetinovej výstave v Európe predstavia tí najlepší rakúski záhradníci a kvetinári 200 tisíc kvetov na tému "Svet zvierat".

Súčasťou rozsiahleho programu sú špeciálne výstavy, ako napríklad "Rose Ballet - Ružový balet", "Highgrove Gardens - Prince Charles 'Royal Garden - Highgrove Gardens - kráľovská záhrada princa Charlesa", "A Garden for Respite and Relaxation - Záhrada pre oddych i relaxáciu" , "Colourful autumn - Farebná jeseň", "Changing Gardens - Change as Designer - Zmeny na záhrade z pohľadu návrhára" a "The Personal Splendour Garden - Najkrajšia záhrada".

Jeseň je najlepšiuo dobou na výsadbu! Všetko pre amatérskych i profesionálnych záhradníkov: návrhy záhrad, záhradnícke vybavenie, nástroje, osvetlenie, návrhy záhrad, bazény, prírodné jazierka, vyvýšené záhony, príslušenstvo pre kvetinárov, kvetináče a keramika, kvety, kríky, ovocné a okrasné stromy a kríky, orchidey, zelenina, izbové rastliny, letné a zimné záhrady, systémy pre zatienenie, záhradný nábytok, siete, nábytok z teakového dreva a zastrešenie bazénov.

MEDZINÁRODNÁ ZAHRADNÍCKA VÝSTAVA V TULLNE - NAJVÄČŠÍ EURÓPSKA VÝSTAVA KVETÍN

Otváracia doba:

Štvrtok 29. augusta až pondelok 2. septembra 2019

Otvorené každý deň od 9:00 do 18:00

Výstaviště Tulln (Messe Tulln)

Rakúsko

Ďalšie informácie: www.messe-tulln.at