MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÁ VÝSTAVA V RAKOUSKÉM TULLNU

Tulln 20. srpna 2019 (PROTEXT/ots)

29. srpna - 2. září 2019

NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN

Nejdůležitější událost v zahradnickém kalendáři na rok 2019

Mezinárodní zahradnická výstava v rakouskému Tullnu je nejdůležitější akcí pro amatérské i profesionální zahradníky, protože podzim je nejlepší doba na výsadbu!

Letos na této akci představí 530 vystavovatelů nejnovější trendy v oblasti zahradnictví a pěstitelství rostlin. Návštěvníci zde najdou vše od květin, rostlin, ovoce a zeleniny, až po bazény a zahradní nábytek.

Letos na této největší květinové výstavě v Evropě představí ti nejlepší rakouští zahradníci a květináři 200 tisíc květin na téma “Svět zvířat”.

Součástí rozsáhlého programu jsou speciální výstavy, jako například “Rose Ballet - Růžový balet”, “Highgrove Gardens - Prince Charles’ Royal Garden - Highgrove Gardens - královská zahrada prince Charlese”, “A Garden for Respite and Relaxation - Zahrada pro oddech i relaxaci”, “Colourful Autumn - Barevný podzim”, “Changing Gardens - Change as Designer - Změny na zahradě z pohledu návrháře” a “The Personal Splendour Garden - Nejkrásnější zahrada”.

Podzim je nejlepší dobou na výsadbu! Vše pro amatérské i profesionální zahradníky: návrhy zahrad, zahradnické vybavení, nástroje, osvětlení, návrhy zahrad, bazény, přírodní jezírka, vyvýšené záhony, příslušenství pro květináře, květináče a keramika, květiny, keře, ovocné a okrasné stromy a keře, orchideje, zelenina, pokojové rostliny, letní a zimní zahrady, systémy pro zastínění, zahradní nábytek, sítě, nábytek z teakového dřeva a zastřešení bazénů.

MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÁ VÝSTAVA V TULLNU - NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN

Otevírací doba:

Čtvrtek 29. srpna až pondělí 2. září 2019

Otevřeno každý den od 9:00 do 18:00

Výstaviště Tulln (Messe Tulln)

Rakousko

Další informace: www.messe-tulln.at