O víkendu do Kutné Hory za veterány i na koncert O5ARADEČEK a Děda Mládek Illegal Band

Praha 14. srpna 2019 (PROTEXT)

Už máte plány na tento víkend? Že ne?

Tak přijeďte 17. a 18. srpna do Kutné Hory na XI. ročník Veteran Rallye! Kromě nablýskaných veteránů a posádek v parádních dobových kostýmech na vás čeká i Regionální festival kvalitních potravin s bohatým doprovodným programem pro celou rodinu plným hudebních i divadelních představení na Palackého náměstí.

Na co se můžete těšit?

V sobotu od 10:00 první dvě kola závodu veteránů (z Lorecké ulice na Kaňk), po obědě spanilá jízda na Žleby, večer pak vystoupení kapel Děda Mládek Illegal Band nebo O5ARADEČEK či úchvatný ohňostroj.

V neděli jedou veterány další dvě kola jízdy pravidelnosti, pokračuje také Regionální festival kvalitních potravin a doprovodný program. Ve 14:00 hodin vyhlásíme vítěze soutěže a dalších disciplín.

Vstupné je samozřejmě zdarma

Podrobnosti najdete na www.veterani-kh.cz, FCB nebo Instagramu.

#veteranrallyekutnahora @veteranrallyekutnahora

Keywords ČR-automoto-zábava-festival-potraviny-kultura-hudba-zajímavosti

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic