Aliance společnosti Deutsche Messe AG se skupinou Donghao Lansheng bude od roku 2020 organizovat nové průmyslové veletrhy v Šen-čenu a Čcheng-tu

Šanghaj (Čína) 12. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Deutsche Messe AG a skupina Donghao Lansheng Co., Ltd se nedávno dohodly na strategické spolupráci a dne 8. srpna svolaly tiskovou konferenci v Šanghajském světovém výstavním a konferenčním centru. Obě strany oznámily, že od roku 2020 budou zahájeny dvě nové výstavy, Mezinárodní průmyslový veletrh v Jižní Číně (SCIIF) a Mezinárodní průmyslový veletrh v Čcheng-tu (CDIIF), aby od roku 2020 společně zkoumaly konferenční a výstavní trh v jižní a jihozápadní Číně.

Po schválení městskou vládou v Šanghaji je skupina Donghao Lansheng Co., Ltd páteřním velkým státním podnikem, který se zabývá moderním průmyslem a specializuje se na tři hlavní směry podnikání (tj. služby v oblasti lidských zdrojů, kongresové a výstavní služby a mezinárodní obchod). Skupina Convention and Exhibition Group přidružená ke skupině Donghao Lansheng se může pochlubit výhodami místa a zdrojů. Úspěšně uspořádala řadu akcí pod známými a vlivnými značkami, jako je Mezinárodní čínský průmyslová veletrh (CIIF) a Mezinárodní čínský technologický veletrh (Šanghaj).

Deutsche Messe AG je jednou z pěti největších výstavních společností v Německu a jednou z deseti největších na světě. Hlavní činností je pořádání předních mezinárodních veletrhů v německém Hannoveru a ve vybraných zemích. Deutsche Messe AG je se svými vyspělými výstavními nápady a rozsáhlými zkušenostmi velmi přitažlivá pro vystavovatele a návštěvníky. Společnost byla založena v roce 1947 a vlastní největší výstavní areál na světě - výstaviště Hannover s celkovou plochou 1 milionu metrů čtverečních.

Společnost Deutsche Messe AG a skupina Donghao Lansheng spolupracují na organizování výstav v rámci veletrhu CIIF od roku 2006.

Toho dne se akce zúčastnili vrcholoví manažeři obou stran, jakož i zainteresovaní hosté. Byli mezi nimi Arno Reich, viceprezident společnosti Deutsche Messe AG; Liu Hongjie, viceprezident skupiny Donghao Lansheng ; Chen Huifeng, generální ředitel skupiny DLG Exhibition & Events v Šanghaji; Gary Liu, generální ředitel společnosti Hannover Milano Fairs China; Winson Wu, zástupce generálního ředitele společnosti Hannover Milano Fairs China; Zhou Wei, generální ředitel Veletrhu průmyslu a obchodu v Šanghaji; Yuan Honghui, zástupce generálního ředitele Veletrhu průmyslu a obchodu v Šanghaji; YAMAMOTO KOJI, prezident a generální ředitel společnosti Amanda (Čína); paní Wang Xuqin, výkonná náměstkyně generálního tajemníka Aliance průmyslového internetu, pobočka v Šanghaji a pan Hou Ruohong, prezident Sdružení laserového průmyslu v Guangdongu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/958297/Launch_Ceremony_SCIIF_CDIIF.jpg

KONTAKT: Yuneng Hua, +86-135-2426-7112, ynhua@sh-industryexpo.com