TEMSA dodala 30 vozidel do Srbska

Adana (Turecko) 12. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Zleva: Aykan Cavlak, Petar Filipovic, Vladan Sekulic, Hakan Koralp

Firma TEMSA, jejichž téměř 15 tisíc vozů již brázdí silnice v 66 zemích celého světa, dodala 30 vozidel firmě Lasta do Srbska. Ta již jako jeden z největších tour operátorů v Srbsku vlastní více než 900 vozidel

TEMSA, přední globální automobilová značka s více než 50 lety zkušeností na poli dodávek autobusů, autokarů a minibusů, dodala 30 vozidel firmě Lasta, která je jedním z největších Tour operátorů v Srbsku. Součástí dodávky bylo 20 kusů vozidel modelové řady LD SB Plus, 4 vozy modelové řady HD12, 5 vozů modelové řady HD13 a jeden vůz modelové řady Maraton.

Gülcinay Mumcu, turecký obchodní poradce pro Srbsko, Ayse Uzer, zástupce tajemníka tureckého vyslanectví v Srbsku, Vladan Sekulic, generální ředitel firmy, Sasa Milisevic, předseda představenstva firmy Lasta, a Hakan Koralp, obchodní ředitel firmy TEMSA, se zúčastnili slavnostního dodání vozů, jehož součástí byla i předváděcí akce široké produktové nabídky firmy TEMSA. Předání se uskutečnilo v pátek 2. srpna 2019.

Obchodní ředitel firmy TEMSA, pan Hakan Koralp na slvnostním předání řekl: "Dodávka těchto 30 vozů představuje spuštění nového projektu, na kterém jsme pracovali více než rok a půl a stále jsme věřili v obchodní potenciál pro naše produkty v tomto regionu. Objednávka společnosti Lasta v Srbsku, kterou jsme právě splnili, je prvním ze série projektů, které chceme v tomto regionu v brzké době realizovat i s dalšími tour operátory. Jako dvě zavedené značky s více než 50. lety zkušeností v oboru jsou firmy TEMSA a Lasta důkazem úspěšného partnerství, které se, jak věříme, stane příkladem pro několik dalších velkých tour operátorů na západním Balkáně."

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/958736/TEMSA_Serbia.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/958735/TEMSA_Serbia.jpg

Kontaktní informace: Osman Kurt, osman.kurt@ogilvy.com, mobil: +90-535-979-5591

Keywords Turecko-Srbsko-automoto-TEMSA