Bývalé hlavy států se stávají výkonnými místopředsedy společnosti ToJoy pro EU

Peking 9. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Bývalý italský premiér Enrico Letta spolupracuje se společností ToJoy

Jelikož Čína slaví 40 let své politiky Reformy a otevřenosti a nadále vede globální iniciativu Pásu a cesty, čínská společnost ToJoy prokazuje trvalý závazek vůči globálnímu podnikání tím, že vítá mezinárodní talent na vysoké úrovni. Letos v červenci se ke společnosti ToJoy připojili bývalý italský premiér Enrico Letta a bývalý rakouský premiér Werner Faymann jako spolupředsedové společnosti ToJoy v západní Evropě.

Pánové Letta a Faymann se připojili k dalším bývalým hlavám států spolupracujícím s ToJoy, včetně bývalého kostarického prezidenta Josého Maríy Figuerese, bývalého srbského prezidenta Borise Tadiće a bývalého belgického předsedy vlády Yvese Leterme. Budou hrát aktivní roli při propagaci strategie internacionalizace společnosti ToJoy. Tato čínská společnost je největším akcelerátorem obchodu v zemi a vytvořila platformu pro ekologické sdílení, která umožnila řadě čínských společností rychlý exponenciální růst.

Ve své současné fázi globálního růstu společnost ToJoy vítá celosvětové kvalitní projekty, aby se připojily k její platformě a využily podobných příležitostí v Číně, s konečným cílem umožnit čínským a globálním projektům expandovat po celém světě.

Na slavnostním ceremoniálu 25. července pan Letta vyjádřil přesvědčení, že postupy společnosti ToJoy v oblasti sdílení ekonomických příležitostí představuje budoucnost globálního podnikání.

Na podobné akci 28. července pan Faymann zdůraznil: „Potřebujeme spravedlivé ekonomiky, mírový svět a úzkou spolupráci, abychom vyřešili problémy, které se ve společnosti objevily. Činnost společnosti ToJoy nám nabízí dobrou cestu a praktický případ."

Předseda představenstva skupiny ToJoy pan Junqing Lu přivítal oba bývalé vedoucí zástupce a řekl: „Jedním z našich snů je nechat podnikání překračovat hranice států. Připojení těchto dvou mezinárodních osobností dokazuje, že společnost ToJoy vkládá své myšlenky přeshraniční spolupráce a sdílení do praxe."

Tyto přeshraniční postupy a postupy sdílení jsou pro čínské společnosti prioritní, protože se neustále vyvíjí iniciativa Pásu a cesty. Jun Ge, globální ředitel společnosti ToJoy Group, dodal: „To, co ToJoy sleduje, je konečný cíl, kterého se snaží dosáhnout iniciativa Pásu a cesty: přinést co největší výhody pro podniky a spotřebitele na celém světě."

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/957574/Former_Italian_Prime_Minister_Enrico_Letta.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/957575/Mr_Lu_Junqing.jpg

KONTAKT: Lina Feng, +86-186-1094-3092, fenglina001@tojoy.com