NANO NÁTĚRY představují budoucnost zdravého bydlení

Praha 17. července 2019 (PROTEXT)

NANO NÁTĚRY PŘEDSTAVUJÍ BUDOUCNOST ZDRAVÉHO BYDELNÍ

V dnešní době trávíme až 90 procent svého času uvnitř budov a měli bychom si proto uvědomit, že vhodný výběr materiálů má dopad jak na naši pohodu, tak na zdraví. Především ve svých domovech správnou volbou můžeme významně ovlivnit kvalitu života nás i našich blízkých.

Společnost YIT Stavo s.r.o. vytváří bydlení promyšlené srdcem. Rozum a pocit jsou pro tuto společnost stejně důležité a vždy by měly jít a fungovat ruku v ruce.

Tento velký developer na našem trhu se zaměřuje na jedinečné a ekologické technologie a nyní spojil svoje síly se společností FN-NANO s.r.o., která nabízí unikátní řešení a zvyšuje standard bydlení uvnitř budov. Jedná se o speciální nátěr, který funguje jako ekologická, bezhlučná čistička vzduchu na principu fyzikálního jevu fotokatalýzy.

Mít doma příjemný, čistý a zdravý vzduch bez nepříjemných pachů, bez virů, bakterií, plísní a toxinů je již v dnešní době opravdu možné.

Ano, jde to i bez chemie a vůní, které jste možná doposud užívali k osvěžení vzduchu. Jde to i bez drahých a hluk vydávajících přístrojů.

Stačí jenom si Váš domov vymalovat naším fotokatalytickým funkčním nátěrem FN(R), v případě potřeby jej nasvítit UVA světlem a Váš domov se stane čistším a zdravějším.

Více o této speciální technologii FN NANO® si můžete přečíst v článku, který vydala společnost YIT na svém webu zde: https://www.yit.cz/o-nas/aktuality/blog/nano-natery-pro-zdrave-bydleni

Tiskovou zprávu vydala společnost FN-NANO s.r.o.

Pro více informací se obracejte na: fn@fn-nano.com nebo

Blanka Zajíčková., mob.: +420 724 309 696, e-mail: zajickova@fn-nano.com

Keywords ČR-chemie-reality-nanotechnologie-firmy-YIT Stavo-FN-NANO

Region