PPF banka generálním partnerem projektu Nejlepší restaurace

Praha 16. července 2019 (PROTEXT)

Objektivní hodnocení zážitkových restaurací je realizováno týmem nezávislých inspektorů. Hodnocení restaurací je průběžné a dlouhodobé. Je důležité poznamenat, že hodnocené a oceněné restaurace na projektu nijak finančně neparticipují a pořadí nemohou nijak ovlivnit. Jediným kritériem pro uvedení mezi nejlepší je dosažený výsledek a spokojenost hosta.

PPF banka a.s., člen skupiny PPF, se zaměřuje zejména na poskytování finančních, investičních a poradenských služeb klientům, mezi které patří především finanční instituce, municipální a korporátní klienti. Banka poskytuje komplexní finanční služby včetně mezinárodních platebních operací, zajišťovací a investiční služby, a to například obchodování s finančními instrumenty na českých a mezinárodních trzích nebo služby privátního bankovnictví. PPF banka představuje pro klienty privátního bankovnictví důvěryhodného partnera s nadstandardním individuálním přístupem pro řešení komplexních finančních potřeb. PPF banka patří mezi nejvýznamnější obchodníky s cennými papíry.

Kontakt:

Mgr. Daniela Mrzenová