Bidfood je partnerem projektu NEJLEPŠÍ RESTAURACE 2020

Praha 16. července 2019 (PROTEXT)

Objektivní hodnocení zážitkových restaurací je realizováno týmem nezávislých inspektorů. Hodnocení restaurací je průběžné a dlouhodobé. Je důležité poznamenat, že hodnocené a oceněné restaurace na projektu nijak finančně neparticipují a pořadí nemohou nijak ovlivnit. Jediným kritériem pro uvedení mezi nejlepší je dosažený výsledek a spokojenost hosta.

Společnost Bidfood je významnou nadnárodní potravinářskou společností, která vyrábí a distribuuje potraviny na pěti kontinentech. Skupina Bidcorp, do které patří i Bidfood Czech Republic, je druhým největším distributorem potravin do gastronomie na světě.

Bidfood Czech Republic s.r.o. působí v tuzemsku od roku 1990 a je jedničkou v dodávkách potravin do gastronomie na českém trhu. Gastronomickým i maloobchodním zákazníkům poskytuje vedle prodeje také vynikající služby. Společnost podporuje také hledání a rozvoj talentů a cechovní organizace (AKC ČR, Juniorský národní tým AKC ČR, AHR ČR, Jídelny.cz ad.). Bidfood Czech Republic zvyšuje úroveň české gastronomie a její prestiž a je partnerem restauratérů při realizaci jejich podnikatelských záměrů.

Kontakt:

Mgr. Daniela Mrzenová