Firma Kreisel Electric získala cenu Frost & Sullivan Award a stala sa tak oficiálne svetovou jednotkou

Rainbach im Mühlkreis (Rakúsko) 15. júla 2019 (PROTEXT/ots)

Doteraz nikdy sa o nutnosti zmien v oblasti mobility tak vzrušene nediskutovalo a rakúska firma Kreisel Electric teraz prišla so skutočnou inováciou v tejto oblasti! Firma Kreisel Electric, ktorá sídli v meste Rainbach im Mühlkreis v Hornom Rakúsku, kde bola založená pred iba štyrmi rokmi, získala 10. júla cenu Frost & Sullivan Product Leadership Award 2019, ktorá jej posúva do pozície svetovej jednotky na poli mobility.

Špičková technologická firma v rekordnom čase

Víťaz zápasu: mobilná batéria firmy Kreisel. Ako zástupcovia spoločnosti Frost & Sullivan v sídle spoločnosti v New Yorku poznamenali, nemá tento inovatívny produkt vo svete čo sa týka výkonu, bezpečnosti a spoľahlivosti konkurenciu.

Každý rok táto globálna firma s pobočkami v 40 krajinách sveta, udeľuje cenu Technology Leadership Award (Cena pre jednotku v oblasti technológií) firmám, ktoré sa aktívne podieľajú na vývoji a a využívaniu nových technológií. Spoločnosť Kreisel Electric tak teraz patrí do tejto elitnej skupiny. Toto vysoko cenené medzinárodné ocenenie tento rok získal jedinečný produkt z Horného Rakúska, ktorý sa teší veľkej obľube obchodných partnerov aj zákazníkov na celom svete.

Bezpečnosť predovšetkým

Známym problémom elektronickej mobility sú batérie. Spoločnosť Kreisel túto slabinu teraz, vďaka svojej batérii so špičkovým výkonom, bezpečnosťou a dlhou životnosťou, mení na silnú stránku. Týchto skvelých parametrov firma dosiahla jedinečnou technológiou a inovatívnym spôsobom odvádzania tepla, ktoré umožňujú hospodárne riadenie toku energie. Tento výrobok je jednoducho navrhnutý tak, aby bol maximálne hospodárny, efektívny a umožňoval plne automatickú prevádzku.

Traja bratia: všetci skvelí odborníci

Prelomové myšlienky, presné plánovanie a skvelá realizácia, spolu s presným načasovaním sú hlavné faktory, ktoré stoja za podnikateľským úspechom troch bratov Kreiselovych. Johann je zodpovedný za návrh výrobku a jeho elektronickú časť, Markus riadi obchod a marketing a Philipp vedie výskum a vývoj.

Vďaka odvahe a odhodlaniu tak títo traja bratia vyrobili v hornorakúskom mestečku, kde žije necelých 3000 obyvateľov, najlepšiu batériu na svete.

Títo podnikatelia tak ukázali svetu, že je možné dokázať všetko. Neboli v tom samozrejme sami a okrem mladého a vysoko motivovaného tímu vo svojej firme majú aj partnerov, ktorí ich projektu dôverujú, ako sú napríklad OÖ Landesbank, Invest AG, Bank Austria alebo VKB. Tvrdá práca, neustále zlepšovanie a hľadanie nových možností, vrátane špičkovej kvality výrobkov sú tým, čo spája všetkých členov tímu. Ich sila je v know-how.

Kontakt pre tlač:

Markus Kreisel

presse@kreiselelectric.com

+43 7949 / 21400

Kreisel Electric GmbH & Co. KG

Kreiselstrasse 1, 4261 Rainbach i. M.

Keywords Rakousko-elektronika-Kreisel Electric GmbH & Co KG

Region