Klasické digitální agentury nahrazuje nový a svěží směr v tvorbě webových stránek a služeb

Praha 12. července 2019 (PROTEXT)

Společnost CubesDigital s.r.o., v čele s Pavlem Švejdou, spustila po dlouhých letech v agenturním světě svojí službu Cubes.Website. Služba má za cíl zjednodušit a zpřehlednit situaci a výběr podnikatelům a firmám, které poptávají internetové stránky, internetový marketing a digitální služby obecně.

Současné digitální agentury jsou totiž nabídkou od sebe k nerozeznání, a navíc poptávající firmy většinou nejsou schopné posoudit kvalitu. Proto si v Cubes.Website vytvořili vlastní síť tvůrců, která čítá více než 50 převážně freelancerů. Tyto tvůrce si sami otestovali, zjistili jejich možnosti i přednosti a z nich pro klienty sestavují realizační teamy. Oni sami se pak starají o vedení projektu / kvality, spojování jednotlivých částí a návrhu strategií.

Změna tak přináší pro firmy mnoho výhod, které popisují na svých stránkách. Hrdě tomuto modernímu stylu tak říkají tvorba online krásy.

Kompletní tisková zpráva.

Kontaktní osoba: