Kantonský veletrh ukázal schopnosti čínského výzkumu a vývoje vlastních značek

Kanton (Čína) 1. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) zaznamenal významnou obchodní příležitost pro vlastní značky. Zóna značek dosáhla na nedávno uzavřeném 125. veletrhu objemu obchodu ve výši 8,56 miliard USD, což představuje 28,8 % celkového obratu.

Interaktivní multikanálové zprávy můžete shlédnout zde: https://www.multivu.com/players/English/8568251-canton-fair-highlights-self-owned-brands/

Xu Bing, tiskový mluvčí kantonského veletrhu a náměstek generálního ředitele Centra zahraničního obchodu v Číně, poznamenal, že ačkoliv společnosti čelí v současném obchodním prostředí nejistotě, na Kantonském veletrhu představily své schopnosti urychleného výzkumu a vývoje, které nabízejí technologické průlomy, inovace výrobků a rozvoj značek prokazujících kvalitu a přidanou hodnotu vlastních značkových výrobků.

Odběratelé na letošním veletrhu projevili rostoucí zájem o domácí technologie, s důrazem na kvalitu a služby spíše než na cenu. Mezi nejprodávanější v tomto roce patřil robotický vysavač, hlasový překladač v reálném čase, hry ve virtuální realitě a zařízení pro celoplošné domácí kino.

Inovace a kreativita v designu byly letos obzvláště výrazné v textilním průmyslu. Společnosti, jako je Shanghai Silk Group Co, Ltd, oděvní gigant v Číně, poznamenaly, že vývoj produktů se stal pro výrobu nezbytným. Společnost Shanghai Silk Group zaregistrovala ochrannou známku pro svou soukromou značku Lily ve více než 80 zemích a nyní otevírá obchody v zemích iniciativy Pásu a cesty (BRI). Její přítomnost na letošním Kantonském veletrhu pomohla společnosti získat zakázky z 50 zemí.

Výrobky s přidanou hodnotou jsou na veletrhu také široce vítány mezinárodními podniky. Pearl River Bridge, jedna z nejstarších značek sójové omáčky pro globální trh, nyní působí ve více než 120 zemích a regionech. V reakci na rostoucí poptávku uvedla na trh první bio sójovou omáčku a bezlepkový sortiment produktů. Ukázka jejího inovačního vývoje na kantonském veletrhu pomohla založit podniky v zemích BRI a zvýšit zisk v Rusku o více než 10 procent.

Více informací: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx

O Kantonském veletrhu

Čínský veletrh importu a exportu, známý také jako Kantonský veletrh, se koná v Kantonu dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Veletrh, který byl založen v roce 1957, je nyní komplexní výstavou s nejdelší historií, na nejvyšší úrovni, v největším rozsahu a s největším počtem výrobků, stejně jako nejširším zastoupením původu kupujících a s nejvyšším obchodním obratem v Číně.

KONTAKT: Paní Chloe Cai, Tel: +86-20-8913 8622, E-mail: info@cantonfair.org.cn

Keywords Čína-obchod-Canton Fair