Společnost zelené chemie Evolved By Nature vítá společnost Chanel jako investora

Boston 11. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Evolved By Nature (založená v Bostonu ve státě Massachusetts v roce 2013 Dr. Gregorym Altmanem a Dr. Rebeccou Lacouture) s potěšením oznamuje, že společnost Chanel se rozhodla investovat do firmy v rámci strategie značky Chanel podpory ekologických technologií.

Společnost Evolved by Nature je průkopníkem v oblasti vědy o hedvábí a vytvořila aktivované hedvábí(TM) - čisté, přírodní hedvábí v tekuté formě. Po rozpuštění ve vodě vlastnosti aktivovaného hedvábí umožňují jeho párování s různými materiály, aby přirozeně zlepšovalo vlastnosti tkanin a přispělo k udržitelnějším výrobním metodám.

„Jsme nadšeni, že máme podporu společnosti Chanel a že můžeme těžit z jejích odborných znalostí v oblasti módy a krásy, protože urychlujeme komercializaci naší přírodní chemické platformy Activated SilkTM", uvedl spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Greg Altman.

Toto partnerství umožní společnostem Chanel a Evolved By Nature zkoumat inovativní materiály a mechanická a optická vylepšení různých tkanin v souladu s ambicí společnosti Chanel vytvořit špičkové materiály výjimečné a jedinečné kvality.

O společnosti Evolved By Nature

Evolved By NatureTM je společnost zelené chemie s posláním vytvářet produkty, které jsou efektivnější a zdravější pro lidi a planetu. Platforma Evolved By Nature se sídlem v Bostonu ve státě Massachusetts je založena na patentované technologii Activated Silk(TM), která je čistým hedvábím v tekuté formě. Aktivní hedvábí, zcela přírodní a udržitelná technologie, nahrazuje mnoho tvrdých, skrytých syntetických polymerů, plastů a přísad běžně používaných pro výrobu produktů v průmyslových odvětvích, od oděvů a osobní péče až po zdravotnické potřeby. Aktivované hedvábí může být pro dosažení požadovaných výsledků konfigurováno do desítek různých molekulárních kompozic.

Odborníci na hedvábí Dr. Gregory Altman a Dr. Rebecca Lacouture založili společnost Evolved By Nature v roce 2013. Společnost je podporována různorodou skupinou investorů.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/900292/Evolved_By_Nature_Logo.jpg

KONTAKT: Carrie Phillips, Partner, BPCM, Evolvedbynature@bpcm.com

Keywords USA-kosmetika-chemie-věda-Evolved By Nature

Region