Společnost LONGi získala ocenění High Achiever Award instituce RETC za výtečnou účinnost modulů

Si-an (Čína) 11. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Renomovaná americká zkušební instituce RETC dne 5. června 2019 udělila společnosti LONGi ocenění High Achiever Award. Ocenění bylo uděleno po důsledných testech RETC na fotovoltaických výrobcích společnosti LONGi. Celkově zkušební instituce RETC testovala více než 2 500 jednotlivých modulů, z více než 150 různých skupin modulů vyrobených 46 různými dodavateli.

Tento test je prvním komplexním hodnocením výkonnosti modulu provedeným institucí RETC. Po testování dosáhla společnost LONGi „vysokého výkonu" ve všech třech kategoriích spolehlivosti, výkonu výrobku a závazku kvality, což potvrzuje vysokou spolehlivost a vynikající výkon monokrystalických modulů LONGi.

Instituce RETC je akreditována podle normy ISO 17025 A2LA (Americké asociace laboratorních akreditací), přidružené laboratoře mezinárodní akreditační organizace ILAC a získala status CBTL, nejvyšší akreditaci v systému IEC. RETC nabízí testování v oblasti odolnosti v terénu a dlouhodobé výkonnosti ve své testovací lokalitě v Nevadě pro pouštní nebo jihozápadní povětrnostní podmínky a na svých zkušebních stanovištích na Filipínách pro povětrnostní podmínky s vysokou teplotou a vysokou vlhkostí.

Prezident a generální ředitel společnosti RETC pan Cherif Kedir uvedl: „Protokol o zkoušce vydaný institucí RETC pomůže celému fotovoltaickému průmyslu lépe vyhodnotit modulární produkty na základě jejich spolehlivosti nad rámec účinnosti a nákladů. Modulové produkty, které projdou tímto testem, poskytnou zákazníkům lepší ochranu a vyšší hodnotou pro svou vysokou kvalitu, spolehlivost a včasné dodávky produktů."

O testovacím centru pro obnovitelné energie (Renewable Energy Test Center)

Testovací centrum pro obnovitelné energie (RETC) je jednou z předních světových nezávislých laboratoří pro inženýrské a certifikační zkoušky fotovoltaických produktů a obnovitelných zdrojů energie. RETC se nachází v oblasti zálivu San Francisco, v srdci Silicon Valley a poskytuje bezkonkurenční technickou podporu pro výzkum a vývoj, certifikaci a testování v terénu pro rychlé zavedení produktů a hodnocení bonity.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/900660/LONGi_Solar_Award_RETC.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg