Největší motofestival startuje příští týden

Praha 15. května 2019 (PROTEXT)

Euro Bike Fest 2019: Na XI. ročník se příští víkend sjede na 10 tisíc návštěvníků, především motorkářů.

Největší "československý" motofestival v duchu hesla MOTORCYCLES, EXTREME SPORT AND ROCK&ROLL vypukne poslední květnový víkend v jihomoravských Pasohlávkách. Návštěvníky čekají tisíce motorek, kaskadérská vystoupení a adrenalinové sporty.

Kromě toho i koncerty kapel jako Traktor, Harlej či Walda Gang, netradiční program jako Zombie Run, zápasy v MuayThai a profi boxu nebo show jezdců FMX. Na jezeře přímo v areálu se předvedou top jezdci ve wakeboardingu.

Euro Bike Fest je největším festivalem svého druhu v ČR. Letošní jedenáctý ročník se koná od 23. do 26. května v areálu ATC Merkur Pasohlávky. Každý rok za nabitým programem přijíždí okolo 10 000 fanoušků z ČR a okolních evropských států.

Nezáleží, jestli přijedete na motorce, autem, na kole, nebo přijdete pěšky. Program je takový, aby si každý přišel na své. Areál se rozkládá pod pálavskými kopci v těsném sousedství Novomlýnských nádrží na ploše více než dvaceti hektarů. Už tohle je základ pro nevšední zážitky, ale navíc se zde potkávají lidé na stejné vlně. Pojítkem jim jsou tisíce motorek, rocková hudba a adrenalin.

Na dvou hudebních scénách letos vystoupí 18 kapel: Traktor, Harlej, Walda Gang, Dark Gamballe, GATE Crasher, Morčata na útěku, Legendy se vrací, Miloš Dodo Doležal, Modrý cimbál a další. Doplní je také DJ s produkcí do brzkých ranních hodin.

Další program: výstava motocyklových přestaveb Big Lake Custom spolu s nádhernými modelkami, turnaj bojových sportů, kaskadérská vystoupení, vyhlídkové lety vrtulníkem, soutěž v bodypaintingu plus Miss Zombie a Zombie Run, prezentační zóny motocyklů Harley Davidson, Indian, BMW, Benelli, Kawasaki, ČZ, letní kino, výletní plavby na parníku s ochutnávkou moravských vín, pole dance show, přehlídka tatérů Big Lake Tattoo, workshopy se záchranáři, besedy s cestovateli a jezdci z Dakaru a další.

Kontakt:

www.eurobikefest.cz

produkce@ebfproduction.cz

Keywords ČR-zábava-automoto-EBF production

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Automotive industry, transport and machinery
Media, society and lifestyle
Culture