25 000 vystavovatelů přináší na 125. kantonský veletrh udržitelné příležitosti

Kanton (Čína) 17. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

125. čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) přivádí do Kantonu více než 25 000 vystavovatelů v 51 produktových sekcích z domova i ze zahraničí.

Na letošním veletrhu s výstavními plochami o rozloze 1,18 milionu metrů čtverečních dojde k 30% nárůstu počtu aktualizovaných produktů, což dokládá originální inovace a nové příležitosti pro globální podniky. Společnosti ze zemí čínské iniciativy Pásu a cesty (BRI) představí své nejnovější produkty v Mezinárodním pavilonu.

„Kantonský veletrh vítá více společností s ochranou duševního vlastnictví, soukromými značkami a marketingovými schopnostmi, které představují své technologicky vyspělé výrobky a produkty s přidanou hodnotou," řekl Xu Bing, tiskový mluvčí Kantonského veletrhu a zástupce generálního ředitele Centra zahraničního obchodu v Číně.

S cílem umožnit globální nákup a prodej se veletrh zaměřil na podporu inovací v oblasti propagace s využitím technologie AI a velkých dat a zahájení globálního marketingu s důrazem na sociální média a vyhledávače. V návaznosti na nejnovější trendy v oblasti obchodu a politiky, bude kantonský veletrh hostit více než 20 fór, stejně jako 50 ukázek produktů a seminářů pro navazování obchodní spolupráce. Mezi nejdůležitější patří:

• Mezinárodní fórum kantonského veletrhu v roce 2019, se zaměřením na podporu Číny a strategických partnerů Ruska při příležitosti 70. výročí diplomatických vztahů mezi oběma národy, podpoří konsolidaci čínsko-ruské hospodářské a obchodní spolupráce.

• Networking globální spolupráce v Mezinárodním pavilonu vyzdvihne příležitosti, které kantonský veletrh přináší do oblasti Greater Bay jako obchodní platforma, jež podporuje účast podniků a výměnu zdrojů mezi domácími a zahraničními společnostmi.
  • Úsilí Kantonského veletrhu o podporu udržitelného rozvoje zahrnuje také zmírnění chudoby pro domácí podniky. Více než 700 firem z méně rozvinutých oblastí získalo bezplatné výstavní prostory a bylo začleněno do tematických propagačních akcí, které mezinárodnímu trhu představily místní speciality a vytvořily nové tržní možnosti pro globální zákazníky.

Více informací naleznete na webových stránkách: https://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx

O kantonském veletrhu

Čínský veletrh importu a exportu, známý také jako kantonský veletrh, se koná v Kantonu dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Veletrh, který byl založen v roce 1957, je nyní komplexní výstavou s nejdelší historií, na nejvyšší úrovní, v největším rozsahu a s největším počtem výrobků, stejně jako nejširším zastoupením původu kupujících a s nejvyšším obchodním obratem v Číně.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/872376/CANTONFAIR_125_CONFERENCE.jpg

KONTAKT: Paní Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn