Kühne + Nagel na bedně! Cena za správu přeprav on-line

Praha 15. dubna 2019 (PROTEXT)

Miroslav Pudil přebírá na pódiu v pražském Vnitroblocku ocenění za druhé místo v soutěži Impuls Logistika za zákaznický portál myKN.

Ředitel Kühne + Nagel pro ČR Miroslav Pudil převzal významné ocenění za druhé místo v celostátní logistické soutěži Impuls Logistika za samoobslužný zákaznický portál myKN pro on-line správu nákladních přeprav, a to v kategorii Top logistický produkt – software. Výsledky byly vyhlášeny na konferenci Zóna Logistika v Praze v dubnu.

Díky aplikaci myKN je možné, pohodlně z jednoho místa on-line, nejen poptávat ceny za leteckou a námořní LCL přepravu, ale rovnou z cenové nabídky i přepravy objednávat, uložené nabídky si porovnávat nebo je sdílet on-line s kolegy. Samozřejmostí myKN je i monitorování zásilek v režimu 24/7, trackování zboží přes mobilní aplikaci v tabletu či mobilu, sdílení přes WhatsApp, email nebo SMS, automatizované zasílání notifikací o zpoždění, analýza dat o přepravách apod.

Součástí myKN je i unikátní vyhledávací databáze Sea Explorer pro hledání přímých i nepřímých lodních spojení (servisů) po celém světě a další šikovné nástroje pro správu přeprav on-line.

Vyzkoušejte si i vy mobilní aplikaci Kuehne + Nagel na App Store nebo v Google Play.

KONTAKT:

Lenka Křivancová

Marketing & Communications Manager

lenka.krivancova@kuehne-nagel.com

Kühne + Nagel, spol. s r.o.

www.kuehne-nagel.cz

Keywords ČR-doprava-obchod-internet-Kühne + Nagel

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic