Tisková konference k projektu ČTK Okamžiky sametové revoluce

Praha 15. března 2019 (PROTEXT)

Pohled na poutač s logem ČTK - České tiskové kanceláře, který je umístěn na budově sídla agentury v Opletalově ulici v Praze.ČTK, poutač, logo, znak.

Ke třicátému výročí sametové revoluce připravila Česká tisková kancelář (ČTK) projekt Okamžiky sametové revoluce, do kterého chce zapojit obyvatele České republiky.

Volně navazuje na úspěšnou výstavu Okamžiky století (www.okamzikystoleti.cz), kterou ČTK loni připravila ze svého bohatého fotografického archivu ke stému výročí založení Československa.

Podrobnosti o projektu Okamžiky sametové revoluce představí ČTK na tiskové konferenci, která se uskuteční v pondělí 18. března 2019 v 11:30 v sídle ČTK, Opletalova 5, Praha 1.

Na TK vystoupí generální ředitel ČTK Jiří Majstr, šéfredaktor Fotobanky ČTK Petr Mlch a kurátorka výstavy Kristýna Jirátová.

Akreditace novinářů do 15.3.2019 na mluvci@ctk.cz

Keywords ČR-historie-výtvarné-média-ČTK-1989

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic