Nové obchodní centrum v Uherském Hradišti otevřeno

Uherské Hradiště 14. března 2019 (PROTEXT)

Developerská skupina RC Europe dokončila výstavbu dalšího retail parku s označením Nest, tentokrát v Uherském Hradišti vedle Kauflandu.

Své prodejny zde na ploše 1800 m2 otevřely obchodní řetězce PEPCO, PET CENTER, DATART A ROSSMANN.

"Retail park se nám podařilo dostavět a otevřít dle předpokládaného harmonogramu a bez větších komplikací. Věřím, že pro obyvatele Uherského Hradiště a okolí se brzo stane vyhledávaným místem, kam budou rádi jezdit za nákupy," říká Antonín Dillenz, ředitel RC Europe pro Českou republiku.

S developmentem a výstavbou retail parků má tato společnost bohaté zkušenosti. Ty dokončené stojí například ve Valašském Meziříčí, Vyškově, Kyjově nebo Letovicích.

Poté, co retail parky ve svém portfoliu sjednotila pod názvem Nest, je Uherské Hradiště již 4. obchodním centrem s tímto označením. Další Nesty stojí ve Vyškově vedle Tesca, v rumunském Dorohoi a srbském Kraljevu, a RC Europe plánuje toto portfolio dále rozšiřovat. Ještě v letošním roce otevře další Nest v srbské Užici, s prodejní plochou téměř 7000 m2.

O společnosti RC Europe

RC Europe je developerská skupina působící nejen v České republice, ale také v Rumunsku, Srbsku a Chorvatsku. Společnost působí na trhu již od roku 2005. Specializuje se na development, správu a poradenství v oblasti komerčních, administrativních a bytových nemovitostí. Mezi významné partnery skupiny RC Europe patří například Tesco, Penny Market, Lidl, ČEZ, Masarykova Univerzita, Deichmann, Sportisimo apod.

Více informací na www.rceurope.cz.

Kontakt:

Veronika Tesařová

e-mail: tesarova@rceurope.com

Keywords ČR-stavby-trh-reality-firmy-RC Development

Region
Zlin region

Building industry, housing and real property
Business, marketing

RECEIVING PRESS RELEASES