Kryptosměnárna OKEx oznámila spuštění platformy IEO "OK Jumpstart"

Valletta (Malta) 13. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Kryptosměnárna OKEx oznámila, že brzy bude zprovozněna zcela nová platforma IEO (první veřejná nabídka). Nová platforma s názvem „OK Jumpstart" je zaměřena inkubaci projektů s vysokým potenciálem a podporu začínajících podnikatelů.

Nadcházející zprovoznění platformy IEO "OK Jumpstart" kryptosměnárnou OKEx

Kryptosměnárna OKEx zahájila výzkum různých metod spouštění tokenů v červenci 2018, kdy byla spuštěna platforma OKNodes. Předpokládá se, že model IEO je ideální metodou pro zavedení vysoce kvalitních projektů a rozjezd začínajících podnikatelů. Tím, že projektové týmy budou moci ušetřit čas a prostředky potřebné k uvedení na burzu, budou se moci zaměřit na rozvoj projektů a správu.

Kryptosměnárna OKEx se jako průkopník v oboru blockchainu zavázala k usnadnění vývoje blockchainové technologie a projektů. Po komplexním vyhodnocení souvisejících předpisů na celém světě společnost OKEx vyvinula kompatibilní platformu IEO "OK Jumpstart". S připravenou technologií a službami je kryptosměnárna OKEx připravena spustit platformu v nejbližší budoucnosti.

"Jsme rádi, že můžeme představit "OK Jumpstart" jako naši vlastní platformu IEO. Jsem přesvědčen, že model IEO přinese značné výhody jak burze, tak vývojářům projektů, zejména začínajícím firmám, což jim usnadní a zefektivní proces zahájení činnosti," řekl Andy Cheung, ředitel operací společnosti OKEx. "Vzhledem k tomu, že poptávka po IEO roste tak rychle, bude rok 2019 rokem IEO a očekáváme, že tato platforma povede k realizaci více inovativních projektů."

Více informací o platformě „OK Jumpstart" bude oznámeno v nejbližší době. Sledujte aktualizace.

Co je Prvotní veřejná nabídka (Initial Exchange Offering - IEO)?

IEO má podobnou funkci jako Prvotní nabídka tokenů (ICO) - obě nabídky umožňují prodej tokenů k financování projektů v raném stádiu, nicméně klíčovým rozdílem je, že jak vývojář projektu, tak investoři usnadňují své transakce prostřednictvím třetí strany - spolehlivé burzy. Burza vystupuje jako garant a provádí projektovou hloubkovou kontrolu projektového týmu. Díky zefektivnění procesu prostřednictvím platformy IEO již vývojáři nemusí provádět ověřování KYC. Ve skutečnosti to může přinést rozsáhlou publicitu a rychlejší uvedení společnosti na burzu.

O kryptoburze OKEx

OKEx je přední světová burza digitálních aktiv, která globálním obchodníkům s blockchainovou technologií nabízí služby obchodování s digitálními aktivy, jako je obchodování s tokeny, termínované obchody a tracker indexů. V současné době nabízí burza více než 400 párů tokenů a termínovaných obchodů, které uživatelům umožňují optimalizovat své strategie. Platforma poskytuje bezpečné, spolehlivé a stabilní prostředí pro obchodování s digitálními produkty, které slouží milionům zákazníků z více než 200 zemí.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/834268/OKEx_IEO.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/738615/OKEx_Logo.jpg