Novinky v managementu Business Lease

Praha 7. února 2019 (PROTEXT)

Martin Bulíř

Elias Drakopoulos

Po dlouholetém působení na pozici Managing Director Business Lease CZ se Elias Drakopoulos ujímá vedení nadnárodní skupiny Business Lease ve střední a východní Evropě.

Od 1. ledna 2019 je Elias Drakopoulos odpovědný za řízení společností Business Lease v zemích patřících do skupiny střední a východní Evropy – Českou republiku, Slovensko, Polsko, Maďarsko a Rumunsko.

„Jsem vděčný za dobu, kterou jsem strávil v Business Lease Česká republika, byl jsem členem tohoto úspěšného týmu více než 12 let. V minulém roce jsem už přebíral odpovědnost za Business Lease v oblasti střední a východní Evropy. V této době rychlých změn nelze pracovat na dvou pozicích, alespoň ne tak, abych byl sám se sebou spokojen,“ říká.

Na pozici Managing Director byl jmenován Martin Bulíř. Do Business Lease přichází po dlouholetém působení ve vedení společnosti Edenred CZ s.r.o. Jeho zkušenosti z pozice obchodního ředitele a posléze i ředitele Edenred CZ budou pro Business Lease velkým přínosem.

„Nebylo lehké najít pro vedení Business Lease Česká republika nástupce, proto jsem velmi rád, že k nám od 1. ledna přichází zkušený a úspěšný manažer, zralá osobnost, která povede tuto společnost a její tým, do budoucích úspěšných let“, dodává pan Elias Drakopoulos.

„Těšíme se na společnou cestu k mobilitě budoucnosti“, shodují se oba pánové.

Kontakt:

Business Lease: Hana Člupná, h.clupna@businesslease.cz

Keywords ČR-automoto-obchod-Business Lease

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Automotive industry, transport and machinery
Business, marketing

RECEIVING PRESS RELEASES