Společnost SKYWORTH získala na veletrhu CES 2019 4 ocenění

Las Vegas (USA) 11. ledna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Jonny Wang, the General Manager of SKYWORTH TV Overseas Sales and Marketing Headquarters (second from left) and Jack Lee, Director of SKYWORTH TV Overseas Brand Management Department (third from left) received the awards on stage

Veletrh CES 2019 byl zahájen podle plánu dne 8. ledna 2019. Společnost SKYWORTH jako elitní světový výrobce v oblasti domácích spotřebičů představila na veletrhu CES mnoho nových pokročilých produktů a technologií a stala se protagonistou.

Na veletrhu CES 2019 získala společnost SKYWORTH ocenění Globální CE značky z TOP 50 v letech 2018-2019, Značka CE v TOP 10 v letech 2018-2019 a jedné z TOP 10 globálních TV značek v letech 2018-2019. Společnost SKYWORTH získala ocenění za vynikající výkon v oblasti domácích spotřebičů. Získala také 1 ocenění za produkt, Zlaté ocenění za inteligentní duální TV ekosystém (AI Smart Dual Ecosystem TV Experience Gold Award) za model 65S9A/XA9000. Tento model podporuje jak hlasového asistenta Google Assistant, tak i Amazon Alexa, čímž se skutečně stává ovládacím centrem inteligentní domácnosti. S vestavěným výkonným PQ procesorem může tento televizor zobrazovat nejlepší obraz a vytvářet výjimečné zážitky pro diváky.

Kromě modelu 65S9A/XA9000 představila společnost SKYWORTH na veletrhu CES také nejnovější produkty a technologie, včetně 277palcové super úzké rámové televizní stěny, OLED TV 8K, 82palcového televizoru pro upevnění na stropu, 65palcového televizoru s podsvíceným displejem atd. Tato výstava má také skvělý televizní showroom. 77palcový OLED televizor disponuje technologií Dolby Vision HDR a je vybaven systémem domácího kina s podporou Dolby Atmos 7.1.4, který poskytuje velkolepé a úchvatné zážitky. Inteligentní prostor je také nastaven tak, aby zdůrazňoval přední vývoj AI, protože tato televize může být propojena se všemi druhy domácích spotřebičů.

Společnost SKYWORTH vytvořila partnerství se společnostmi Google, Amazon a dalšími technologickými giganty, aby vytvořila ekosystém inteligentních produktů. Na základě globální strategie „Otevření, sdílení, oboustranné výhody" se společnost SKYWORTH bude i nadále zaměřovat na výrobu TV s umělou inteligencí tak, aby v budoucnu poskytovala inteligentní řešení AIoT na velké obrazovce a nejlepší produkty pro své globální zákazníky.

Webové stránky: www.iskyworth.com

Facebook: https://www.facebook.com/SkyworthGlobal