PROTEXT VIDEO: Seminář Vnitřní trh EU z pohledu...

ČTK bude v úterý 15. ledna od 09:00 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živě seminář Vnitřní trh EU z pohledu malých a středních podniků. Témata: přeshraniční poskytování služeb, vysílání pracovníků v rámci EU - současný stav a výhled do budoucna, informace o aktuální legislativě EU ve vnitřním trhu a možnosti financování pro malé a střední podniky. Zúčastní se irský velvyslanec Charles Sheehan a další.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Keywords ČR-EU-trh-hospodářství-Praha-15.1.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Politics, public administration and courts