Dopřejte si 10 let bez starostí s vybranými spotřebiči Miele

Praha 10. ledna 2018 (PROTEXT)

Miele Servis Certifikát

Značka Miele je už od roku 1899 synonymem kvality a spolehlivosti. Přístroje jsou testovány na životnost 20 let a splňují vysoké požadavky na použité materiály a zpracování. Tradiční konstrukce praček zahrnuje např. nerezovou prací vanu, závaží z litiny nebo tlumiče. U sušiček je kladen důraz hlavně na filtrační systém, zaručující trvale nízkou spotřebu energie a krátkou dobu sušení. Nejlepší kondenzační účinek pak zajišťuje konstrukce přístroje a použité těsnění.

Protože v Miele svým přístrojům věří, nabízejí aktuálně Miele Servis Certifikát – tedy 10letou záruku na vybrané pračky, sušičky a myčky zdarma. Akce se vztahuje mimo jiné i na vítěze dTestu - pračku WDB 030 Eco nebo sušičku TCE 530 WP – a končí 31. ledna 2019! Přístroje lze zakoupit u jakéhokoliv autorizovaného prodejce Miele, případně využít nákup online prostřednictvím některého z autorizovaných značkových e-shopů Miele.

Více informací a přehled přístrojů:

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová