Byly rozdány ceny Recruitment Academy Awards

Praha 5. prosince 2018 (PROTEXT)

V pražské La Fabrice byly rozdány ceny pro firmy s nejlepším HR marketingem

Ve čtvrtek 22. listopadu byly v pražské La Fabrice rozdány ceny pro firmy s nejlepším HR marketingem. Pod záštitou společnosti Recruitment Academy byly oceněny firmy v pěti kategoriích.

Vítězem kategorie Pracovní inzerát roku se stala Air Bank. Nejlepší náborovou kampaň měla podle odborné poroty ŠKODA Auto. Ta zabodovala s konceptem "Ozvěny budoucnosti".

Přihlášení v kategoriích Kariérní stránka roku a Kariérní video roku byly rozděleni na menší a větší firmy. Výrobce klimatizačních zařízení Daikin si odnesl ocenění za nejlepší kariérní web mezi menšími firmami, mezi těmi většími bodovala Městská policie Brno.

V kategorii Kariérní video roku porota ocenila společnost Aspera (menší firmy) a Sdružení dopravních podniků České republiky (velké firmy).

Závěr patřil vyhlášení Recruitera roku, kterým se stala Zdeňka Krejčíková ze společnosti CN Group, která se tak může těšit na letenku se vstupenkou na HR konferenci HireConf.

Kontakt: Zuzana Bártová

Zuzana.Bartova@goodcall.eu