Kühne + Nagel spustil provoz svého rezervačního a objednávkového portálu myKN

Praha 5. prosince 2018 (PROTEXT)

Společnost Kühne + Nagel zprovoznila nový zákaznický samoobslužný portál myKN

Společnost Kühne + Nagel zprovoznila v listopadu nový zákaznický samoobslužný portál myKN, kde si mohou zákazníci tvořit cenové poptávky online v režimu 24/7, vyhledávat trasy a servisy, rezervovat nákladní dopravu a sledovat své zboží na cestě kdekoliv po světě.

- Čtyři hlavní funkcionality myKN: poptávání cen, objednávání přeprav, sledování zásilek a vyhledávání servisů v jedné aplikaci

- Zákazníci si sami přes vlastní účet spravují svoje letecké, námořní i silniční přepravy online

Rezervační a objednávková služba myKN je zákazníkům k dispozici kdykoliv, a to přes snadný a pohodlný přístup z webových stránek www.kuehne-nagel.cz nebo přes aplikaci v tabletu či mobilu. Z jednoho místa si tak zákazník může spravovat vše okolo svých přeprav včetně plánování a analýz, a to online a nonstop.

Dr. Detlef Trefzger, výkonný ředitel Kuehne + Nagel International AG vyzdvihuje: "Středobodem a cílem našeho snažení je spokojený zákazník. I proto jsme vyvinuli revoluční aplikaci, díky které se správa nákladních přeprav stává jednoduchým úkonem. Plníme přání zákazníků, aby se nutná administrativa okolo spedice zvládala mnohem efektivněji a snadněji a cenové nabídky byly k dispozici rychle a kdykoliv. I proto je naše aplikace myKN interaktivní, komplexní a dostupná nonstop."

myKN umožňuje registrovaným zákazníkům, mimo jiné, vyhledávat všechny námořní servisy na světě a získávat tak vizuální přehled na interaktivních mapách o detailech přepravy v nedávno představené digitální platformě Sea Explorer www.seaexplorer.com.

Účet si v aplikaci myKN lze personalizovat a nastavit podle svých potřeb, samozřejmostí je zasílání notifikací o změně pohybu zboží na svůj telefon nebo email či porovnávat rychlost doručení u různých typů přeprav apod.

Tyto a mnoho dalších užitečných integrovaných funkcionalit řadí myKN mezi nejlepší digitální logistické nástroje na světě. Do myKN může vstoupit a registrovat se každý zákazník vpravo nahoře na českém webu www.kuehne-nagel.cz.

O Kühne + Nagel

Vedoucí světová logistická společnost Kuehne + Nagel, se sídlem ve Švýcarsku, operuje díky svým téměř 79 000 zaměstnanců v 1 300 pobočkách ve více než 100 zemích. Skupina je globální jedničkou v námořní přepravě, dlouhodobě světovou dvojkou v leteckém cargu, evropskou trojkou pozemní přepravy a světovou dvojkou v segmentu kontraktní logistiky. Díky nasazení nejmodernějších IT řešení poskytuje Kuehne + Nagel komplexní služby v řízení celého dodavatelského řetězce „od dveří ke dveřím“ pro malé i velké podniky.

Společnost Kühne + Nagel Česká republika byla založena v roce 1991 a svá zastoupení má v Praze, Brně, Olomouci, Teplicích a Hostivicích. Prostřednictvím více jak 300 zaměstnanců poskytuje vysoce kvalitní logistické služby lokálním i mezinárodním zákazníkům.

V ČR společnost používá svůj oficiální název Kühne + Nagel, spol. s r.o.

Další informace najdete na webových stránkách www.kuehne-nagel.cz.

Kontakt: Lenka Křivancová

Marketing & Communications Manager

Kühne + Nagel

lenka.krivancova@kuehne-nagel.com