Anna Šulc a Kovy ovládli Czech Social Awards 2018

Praha 3. prosince 2018 (PROTEXT)

Lucy Pug Markéta Frank Atticus Anna Šulc  Taras Povoroznyk Dva Tátové Justin Jesso Kovy Dominik Hašek

Letošní ročník ankety byl ve znamení novinek, velkých hvězd, ale také rekordního hlasování. Nejvíce ocenění si odnesli Anna Šulc a Kovy. Anna dokázala proměnit všechny své nominace v kategoriích Instagram roku, Video Bloger/ka roku a Go Global CZ, a to znamená, že v květnu 2019 bude reprezentovat Česko na finálovém galavečeru Global Social Awards. Za Slovensko se světových ocenění zúčastní Lucy Pug, která zvítězila v kategorii Go Global SK.

Kovy si podmanil dvě nové kategorie a podle fanoušků je nejvýraznější social osobností, která pozitivně mění okolní svět. "Do poslední chvíle jsem řešil v čem půjdu na předávání cen oblečený. Na svém Instagramu jsem totiž vyhlásil, že pokud se sejde dost lajků, půjdu v burce. Naštěstí to ale nedopadlo a já jsem tu takzvaně normálně," prozradil Kovy. Toho vítězství doslova dojalo.

O finálové překvapení se postarala půvabná Markéta Frank, které se díky přízni fanoušků podařilo vůbec poprvé zvítězit v kategorii Bloger/ka roku, navzdory velké konkurenci stálic ankety. Cenu si převzala z rukou Tamary Klusové.

Obrovský tlak a neustále dotazy, jak je připravena zúročit hned tři nominace v Czech Social Awards 2018, ponechal Annu Šulc zcela v klidu. "Přišla jsem si dnešní večer hlavně užít. Je tu spousta báječných lidí které moc ráda vidím," svěřila těsně před vyhlášením Anna. Také prozradila recept na svůj úspěch. "Hlavní je zůstat sám sebou. Člověk to musí dělat srdcem a pak to cítí i sledující," svěřila nejúspěšnější česká žena na sociálních sítích.

Galavečer přinesl také exkluzivní show s řadou domácích i zahraničních hostů. Nechyběl Justin Jesso z Chicaga, instagramový básník Atticus, ale také Mikolas Josef, Sharlota, Pavel Callta, Eliška Rusková, Eddie Stoilow nebo Simona Krainová.

V nové kategorii Fun & Etertainment si ocenění za zábavná videa nejen o parkouru převzal youtuber Taras Povoroznyk známý jako Tary. Vítěznou trofej mu příznačně předal čerstvý mistr světa v letecké akrobacii Martin Šonka.

Osobností, která je svou tvorbou a myšlenkami pro Česko největší inspirací na online scéně, se stala Shopaholic Nicol. Ocenění v kategorii Inspiration & Influence si však nemohla kvůli zdravotnímu zákroku převzít osobně.

V kategorii Cosmo Objev si největší přízeň fanoušků získala dvojice youtuberů Dva tátové, Michal a David Vaníčkovi, kteří na svém kanále inspirují nevšedním životem a rodičovstvím.

O neopakovatelnou atmosféru galavečera se postarala také řada domácích i zahraničních hvězd. Skvělou show přivezl zpěvák a skladatel Justin Jesso z Chicaga, který vystoupil se svým emotivním singlem Stargazing a rozproudil v sále energickou párty. Diváci si užili také exkluzivní vystoupení Sharloty připravené speciálně pro tento galavečer, dále Mikolase Josefa s jeho novým hitem Me Gusta, Pavla Callty, Elišky Ruskové a kapely Eddie Stoilow.

Ocenění vítězům pak přišla předat celá řada slavných osobností, mimo jiné Simona Krainová, Martin Šonka, Karel Janeček, Yemi, Michal Dvořák nebo Dominik Hašek.

Social svět tak zažil neopakovatelný večer, který ocenil nejoblíbenější osobnosti sociálních sítí a zahájil zcela novou éru globálních social ocenění.

Kontakt:

Martina Burýšková