Galavečer Czech Social Awards

Praha 26. listopadu 2018 (PROTEXT)

V jeden večer na jednom místě se v sobotu 1. prosince sejde v hotelu Hilton nejvíce osobností českého social světa. Během finálového galavečera anketa už pošesté ocení ty, kdo nás inspirují a baví na sociálních sítích.

Pro diváky je připravena show, na níž vystoupí Justin Jesso se singlem Stargazing, který se zrodil ze spolupráce se skladatelem Kygem, jedno z ocenění vyhlásí také nejsledovanější básník současnosti ATTICUS. Dále vystoupí Sharlota, Pavel Callta, Eliška Rusková, kapela Eddie Stoilow a svůj nový hit Me Gusta zazpívá i Mikolas Josef. Ocenění vítězům pak přijdou mimo jiné předat čerstvý mistr světa v letecké akrobacii Martin Šonka, Simona Krainová nebo Michal Dvořák.

Už brzy se tak dozvíme, kdo z finalistů letos získá ocenění pro nejpopulárnější online tvůrce v těchto 10 kategoriích: Video Bloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku, Cosmo Objev roku, Go Global CZ a Go Global SK, Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play.

Obhájí svá prvenství loňští vítězové Kovy, Anička Šulcová, sestry A Cup of Style či Petra Lovely Hair, nebo nás naopak čekají překvapení? Kdo z nových tváří zazáří jako Cosmo Objev? Kdo má největší social vliv, smysl pro Fair Play a jaké trendy budou v příštím roce vládnout sociálním sítím? Odpověď na tyto aktuální otázky se už brzy dozvíme.

Během galavečera navíc budeme svědky historického momentu - slavnostního zahájení světových Global Social Awards, které odstartují zcela novou éru Social Awards. Této jedinečné události budou přihlížet i zahraniční hosté a světoví influenceři.

Kontakt:

Michaela Derynková

e-mail: michaela.derynkova@imedium.cz

www.CzechSocialAwards.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-internet-společnost-ocenění-Czech Social Awards-Imedium

Region