Tradičně za zvířaty do Lysé

Lysá nad Labem (Nymbursko) 22. listopadu 2018 (PROTEXT)

Logo Český svaz chovatelů.

Tradice, rozumí se dobré tradice, je třeba udržovat. A proto ČESKÝ SVAZ CHOVATELŮ, z.s. opět po roce pořádá tradiční Celostátní výstavu drobného zvířectva - letos s přízviskem „CHOVATEL 2018“.

Kde: na výstavišti v Lysé nad Labem

Kdy: 23. - 25. listopadu 2018

(otevřeno: PÁ 11.00-17.00 h., SO 9.00-17.00 h., NE 9.00-12.00 h.)

Máte možnost prohlédnout si více než 6000 zvířat - králíků, holubů, drůbeže a morčat. Vystavená zvířata představují neobyčejně rozmanitou škálu různých druhů, plemen, barevných a kresebných rázů.

Těšit se můžete na doprovodné expozice, například na populární Králičí hop. Pro nejmenší návštěvníky je v dětském koutku nachystaný pestrý program. Vezměte děti s sebou, rozhodně se nebudou nudit. S námi se nikdy nenudíte.

Máte rádi zvířata? Tak na výstavišti v Lysé nad Labem vás to bude bavit. Těšíme se na vás!

Kontakt: stejskalova@cschdz.eu

Keywords ČR-chov-hobby-Český svaz chovatelů