PORR završil převzetí společnosti ALPINE Bau CZ a.s.

Praha/Vídeň 15. listopadu 2018 (PROTEXT)

V srpnu 2018 oznámila společnost PORR podepsání smlouvy, na jejímž základě jí budou postoupeny všechny podíly společnosti ALPINE Bau CZ a.s. Po schválení transakce Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže došlo k převzetí společnosti.

Tato akvizice posílí pozici společnosti PORR na trhu v České republice a přinese důležitou strategickou výhodu především v oblasti silničních staveb. Podnik se stane součástí koncernu a bude kompletně začleněn pod českou dceřinou společnost PORR a.s.

Skupina ALPINE zaměstnává v současné době zhruba 450 pracovníků a objem její výroby dosáhl v loňském roce 100 mil. EUR.

"Převzetí společnosti ALPINE Bau CZ a.s. je pro PORR důležitým krokem. Neustále rozšiřujeme nabídku služeb na jednom z našich nejdůležitějších domácích trhů a naplňujeme naši strategii ‚Inteligentního růstu", sdělil Karl-Heinz Strauss, CEO společnosti PORR.

S vašimi dotazy se prosím obracejte na:

Sandra C. Bauer

Vedoucí odd. koncernové komunikace, koncernová mluvčí

PORR AG

M +43 664 626-3338

sandra.bauer@porr.at

Keywords ČR-Rakousko-stavby-firmy-ALPINE Bau CZ-PORR

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free