Austro Agrar Tulln od 21. do 24. novembra

Tulln 13. novembra 2018 (PROTEXT/ots)

Najdôležitejší obchodný veľtrh poľnohospodárskej techniky

Viac ako 350 vystavovateľov z radov výrobcov a generálnych dovozcov na výstavnej ploche viac ako 52 000 m2 predstaví najnovšie technológie poľnohospodárskej techniky a inovácie exkluzívne na jednom mieste. Austro Agrar Tulln je najdôležitejší obchodný veľtrh pre poľnohospodársku techniku v Rakúsku a strednej a východnej Európe.

Špičkové úrovne dosahujú najmä segmenty poľnohospodárskych technológií, technológií pre chov dobytka, vinárstvo, pestovanie ovocia, výroba vína, spracovanie dreva, výroba energií a tiež semená a hnojivá.

Ponuka produktov prestavovaných na veľtrhu zahŕňa všetky sektory poľnohospodárskej techniky. Vystavovatelia sú rozdelení do skupín podľa toho, na aký segment poľnohospodárskej techniky sa zameriavajú. Poľnohospodárska technika - traktory a príslušenstvo, zberové stroje, sejacie stroje a stroje pre obrábanie pôdy, výstavba objektov pre ustajnenie dobytka, osiva a hnojiva, spracovanie dreva a výrobu energie, vinohradníctvo, technológie pre ovocinárstvo a vinohradníctvo a technológie pre chov dobytka. To umožňuje návštevníkom prehľad a priame porovnanie popredných dodávateľov a produktov zo všetkých segmentov na jednom mieste.

Na veľtrhu AUSTRO AGRAR TULLN budú zastúpené všetky značky traktorov.

Traktor je v poľnohospodárskej technológii považovaný za "najdôležitejší produkt". Iba na veľtrhu Austro Agrar Tulln sa predstavujú všetky štandardné značky traktorov.

Dni Rakúska na výstave AUSTRO AGRAR TULLN

Austro Agrar Tulln je určený pre všetkých poľnohospodárov v celom Rakúsku. Dni Rakúska sa aj tento rok vráti na výstavu v prvých troch dňoch jej konania. V ich priebehu budú klásť vystavovatelia osobitný dôraz na špecifické potreby v regióne.

Deň mladých poľnohospodárov na veľtrhu AUSTRO AGRAR TULLN

Deň mladých poľnohospodárov sa uskutoční vo štvrtok 22. novembra už po štvrtý raz. Tento špeciálny deň je určený predovšetkým pre študentov univerzít a odborných škôl a mladých poľnohospodárov a predstavuje platformu pre pútavý program plný informácií.

Fakty:

Austro Agrar Tulln

Rakúsko

Termín: 21. až 24. novembra 2018

Otváracia doba: 9:00 až 18:00 hodín

Web: www.messe-tulln.at

Vstupné:

Dospelí: 15,00 EUR

Skupiny 20 a viac ľudí, seniori a študenti: 13,00 EUR

Deti a mládež od 6 do 15 rokov: 3,00 EUR

Deti do 6 rokov: vstup zdarma

Keywords Rakousko-zemědělství-obchod-stroje-Messe Tulln